Малката дъщеря на Борислав Михайлов се завърна в България. От

...
Малката дъщеря на Борислав Михайлов се завърна в България. От
Коментари Харесай

Дъщерята на Боби Михайлов се върна в България

Малката щерка на Борислав Михайлов се завърна в България. От известно време 24-годишната хубавица Елинор е дружно със фамилията си у нас. От няколко години Елинов учи в университет с Съединени американски щати и рядко се прибира, само че в този момент е възнамерявала по-дълга лятна почивка на родна територия.

От началото на месеца Елинор е неразделна с баща си Боби и майка си - някогашната гимнастичка Мария Петрова. Двете дами даже са засичани да посещават дружно фитнес залата, където ваят тела за морето.

Наследничката на някогашния вратар има желание да отиде до Черноморието с батко си Ники Михайлов, който е вратар на " Левски ". Това може да се случи вероятно единствено за ден-два, защото футболистът към този момент стартира подготовка със " сините ". Ники М. и сестра му са доста близки и даже живяха дружно в Нидерландия преди години. Те имат и по-голяма сестра Бисера, която е щастливо омъжена за различен някогашен състезател на " Левски " - Живко Миланов.

Вчера Ники Михайлов не съумя да почерпи семейството за своя 35-и рожден ден, защото е с тима в Правец. За сметка на това се регистрира в съблекалнята пред съотборниците. Сестра му Бисера пък сподели от архивите фотография, на която двамата са дребни дечица, написа България Днес.

Иначе Елинор следва интернационалните връзки в Североизточния университет в Бостън. Нейните проекти са един ден да се завърне за непрекъснато у нас и да направи кариера в България. Като по-малка Елинор бе тласкана към спорта, само че по този начин и не потегли по стъпките на родителите си. Михайлова беше считана за огромна тенис вяра и даже участваше в държавните шампионати. В последна сметка самата наследница на Боби се отхвърли от тренировките и избра университета. Преди това младата девойка живя известно време в Барселона.

В цялостна загадка пази персоналния си живот Елинор. Не е ясно дали тя към този момент има обичан мъж до себе си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР