Малката дъщеричка на актьорите Приянка Чопра и Ник Джонас, кръстена

...
Малката дъщеричка на актьорите Приянка Чопра и Ник Джонас, кръстена
Коментари Харесай

“Не знаете през какво съм минала”: Приянка Чопра срещу тежките обвинения, че е “наела утроба”

Малката дъщеричка на актьорите Приянка Чопра и Ник Джонас, кръстена с красивото име Малти Мари, чества първия си рожден ден по-рано този месец. Майка ѝ употребява този мотив, с цел да си напомни приключението ѝ по пътя към майчинството.

Малти е доста мечтано дете, което е появява на този свят по малко комплициран и невероятен метод - посредством заместител.  Освен това тя се роди прибързано - цялостен един триместър преди термина. Чопра в този момент е готова да приказва в детайли за решението си да използва помощта на сурогатна майка и за сложните първи месеци в отделението за недоносени бебета.

„ Имах медицински затруднения “, показа Приянка в изявление за английския Vogue. „ Това беше нужна стъпка и съм толкоз признателна, че бях в позицията, в която можех да направя това. Нашата сурогатна майка беше толкоз великодушна, блага, прелестна и занимателна и тя се погрижи за този скъп подарък за нас в продължение на шест месеца. "

Чопра и Джонас изненадаха своите над 80 милиона почитатели в Instagram през януари предходната година с елементарна обява без фотоси, предвещаваща идването на Малти: „ Радостни сме да потвърдим, че посрещнахме бебето си посредством сурогатна майка. С почитание молим за поверителност през това особено време, до момента в който се фокусираме върху фамилията си. Много благодаря. "
                             

Въпреки деликатния миг, през който минава семейстово на Приянка и Ник, хората не се посвенили да подлагат на критика грубо избора на актрисата. Разкритието стовари на главите на новите родители отвращение, неприятни спекулации и женомразки преценки. Чопра беше упрекната, наред с други неща, че е „ аутсорсвала “ бременността си, че е „ наела утроба " от суетност и е получила „ готово бебе “ и догадки, че актрисата няма да изпитва майчина обвързаност към дете, родено по този метод. 

Чопра споделя, че е развила способността да не се визира от това, което хората приказват за самата нея, само че не може да се каже същото за думите изречени по адрес на щерка ѝ. " Толкова е мъчително, когато приказват за щерка ми. Казвам си „ Дръжте я встрани от това. “ Знам какво е възприятието да държа дребните ѝ ръчички, когато се опитваха да намерят вените ѝ. Така че не, тя няма да бъде клевета. " – безапелационна е тя.

 „ Наистина защитавах тази глава от живота си с щерка ми. Защото не става въпрос единствено за моя живот. А също и за нейния. " – прибавя тя. 

Приянка си спомня най-щастливия миг в живота си – „ Бях в операционната, когато тя излезе. Беше толкоз дребна, по-малка от ръката ми. Видях какво вършат сестрите в интензивното поделение. Те правят Божията работа. Двамата с Ник стояхме там, до момента в който я интубираха. Не знам по какъв начин въобще откриха това, от което се нуждаеха в дребното ѝ тяло, с цел да я интубират. "
                             

Приянка Чопра към този момент има сили да се опълчи против тези хора, които не са показали задоволително схващане в един сериозен за нея миг.

" Не ме познавате. Не знаете през какво съм минала. И това, че не желая да върша здравната си история или тази на щерка си публично притежание, не ви дава право да си измисляте какви са били аргументите. “

Малти за благополучие се оказала един дребен войник и е вкъщи с родителите си от предходната пролет.

Въпреки че двойката към момента не е показвала лицето на бебето си обществено, Чопра разкри на кого най-вече наподобява тяхното момиченце – „ Повечето хора споделят, че наподобява на Ник. Не имам вяра. "
 Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас
 

 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР