Малката черна рокля е може би най-класическият елемент от дамския

...
Малката черна рокля е може би най-класическият елемент от дамския
Коментари Харесай

Да разнообразим малката черна рокля

Малката черна рокля е може би най-класическият детайл от дамския дрешник. Тя е за всеки случай, за всяка възраст и може да бъде трансформирана безусловно за секунди - с аксесоар или с височина на тока. Когато няма какво да облечем за Нова година, рожден ден или женитба - тя непретенциозно предлага услугите си, с цел да бъдем постоянно в центъра на вниманието и за персоналното ни улеснение.

Малката черна рокля е декор на бърза промяна на аксесоарите - най-ефектно е когато имаме идея за нея и трансформацията е приключена. Стилът е рамката, която обкръжава персоналния ни жанр и лъчение, концепцията какво усещане желаеме да реализираме:



Бижутата са най-ефектният метод да преобразим дребната черна рокля. За празненство мотив те може да са лъскави, обемни или по-обрани и семпли. Перлите постоянно правят работа и в случай че сте от тези дами, които постоянно разчитат на дребната си черна рокля - обезателно би трябвало да имате украшение с.



Шаловете са идващият аксесоар, който преобразява роклята. Особено в случай че не желаеме да подчертаваме на бижутата си. Тогава можем да заложим на хубав шал от коприна или дантела, пайети или тънко плетиво и да сложим дребни обеци.



Независимо по какъв начин възобновим дребната почерням рокля, даже и просто по този начин - с чифт стилни обувки, чанта, шал или бижута, тя постоянно ще е същата и все друга. Нашият най-верен съдружник в модата и нейната цел - да показва нашата лична невероятна персона.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР