Малката Айсун е едно от първите бебета на 2018 г.,

...
Малката Айсун е едно от първите бебета на 2018 г.,
Коментари Харесай

Малката Айсун стана сензация в Кърджали

Малката Айсун е едно от първите бебета на 2018 година, което е на път да бъде оповестено и за Бебе на годината. Тя е родена тъкмо една минута след среднощ на 1 януари в регионалната болница в Кърджали.
Айсун е единствено на два дни, а към този момент получава дарове и даже грамоти. От управлението на болничното заведение в Кърджали. Защото е родена в първата минута на новата година.

Когато на 31-ви фамилията на Севгинар потегля към Пещера, с цел да посреща Новата година при близки, към момента не допуска, че проектът им изобщо няма да се реализира.

" Тъй като имаше още 10 дни до раждането помислих, че няма да родя и тръгнахме, обаче навръх Нова година вечерта, на 31-ви вечерта почнаха болките и споделих на мъжа ми да се прибираме, до момента в който е време и тръгнахме ", споделя майката Севгинар Кадир.

Така два часа преди среднощ дамата към този момент е в родилното поделение, а половин час преди новата година влиза в родилната зала. Сега плачът на Айсун към този момент ще оглася дните на фамилията, за което момиченцето е второ дете.

Севгинар е стопанка, а брачният партньор й работи в строителството. Казва, че по-хубав подарък за Нова година не може да има. А в Кърджали не се отчайват от намаляващия брой деца.

" Има прочут спад, само че в нашата област той не е важен. В кърджалийската болница през годината са се родили 725 деца, също по този начин 6 двойки близнаци и ние считаме, че това е добър знак, още повече, че първото родено дете е момиче, годината да е берекетлия ", споделя доцент доктор Тодор Черкезов - изпълнителен шеф на МБАЛ "д-р Атанас Дафовски "- Кърджали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР