Малка е вероятността проблем с двигателя да е причината за

...
Малка е вероятността проблем с двигателя да е причината за
Коментари Харесай

Димитър Ставрев: В момента Су-25 са най-модерните самолети в българската авиация

Малка е вероятността проблем с мотора да е повода за случая със самолета Су-25 на авиобаза „ Безмер ". Мнението изрази журналистът от списание „ Криле " Димитър Ставрев.

Дори да възникне проблем с единия мотор, това е аероплан, който може да каца с един мотор. Много дребна е вероятността и двата мотора по едно и също време да са отказали, по-скоро е нещо със системите, които ръководят височината и насочването на самолета, разяснява Ставрев.

По думите му сега Су25 са най-модерните самолети в българската авиация.

Въпреки че са на 35 години, Ставрев сподели, че няма остарели и нови, има поддържани и неподдържани самолети. В идеално положение са. Бях очарован от новите благоприятни условия, които са получили след този ремонт, сподели Ставрев.

Проблем остават дребното летателни часове. За предходната година най-вече летелите имат 25-30 часа, сподели Ставрев.

Марин Петров, който е борден инженер на хеликоптер, изясни, че има стратегия за техническо обслужване. В нея е написано по часове какви инспекции се правят. Авиационната техника се поддържа както би трябвало. Съгласен съм с изказванието, че няма остарели и нови, има поддържани и неподдържани самолети, разяснява Петров. А по думите му в „ Безмер " самолетите се поддържат както би трябвало.

Нова телевизия „ Здравей, България "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР