Малка част от феновете на ЦСКА два дни преподават урок

...
Малка част от феновете на ЦСКА два дни преподават урок
Коментари Харесай

Без фанфари, без пропаганда, само с личен пример от лидера и заради любовта на 2000 червени сърца...

Малка част от почитателите на ЦСКА два дни преподават урок по обич - по какъв начин се обича, чисто и безусловно. 2000 събраха над 150 000 лв. за два дни в помощ на клуба. След като самите те желаеха да бъде открита сметка за набиране на средства. Добрата вест е огромната сума. Лошата, че са единствено 2000. Поне до през вчерашния ден. Сигурен съм, доста повече са и ще стават. Трябва да се означи, че има и доста преводи, за които се изисква време да постъпят по сметката. Заради това е хубаво от ЦСКА да разгласяват на уеб страницата си всяка седмица какви са постъпленията. Най-вероятно ще го създадат.

Прави са от Сектор " Г " - реализира се нещо голямо без медийна акция. Повечето медии отразиха много неенергично протичащото се. Докато за Левски четем вест след вест за великите каузи и събрани пари. Няма неприятно, щом оказва помощ... Лошото е, че грандовете ни са сложени в такава обстановка и е от над 10 години. Едни събират, на други оказват помощ. Но пък по този начин на напред във времето изпъква любовта. Да не се постанова на други клубове да събират пари от почитателите си, че ще се изчезнат толкоз бързо, колкото се появиха на футболната ни карта.
 Снимка 467088
Източник:

И още нещо. Лидерите, водачите, те са такива, когато дават персонален образец. Добър образец. Именно това направи през вчерашния ден синът на Гриша Ганчев - Данаил. Той се включи в акцията за събиране на средства за ЦСКА. Преведе 3000 лв., което стана ясно от обява на Иван Велчев в обществените мрежи. " Едно подаяние от един доста огромен последовател на ЦСКА, написа Кюстендилеца.

Посланието на Дани Ганчев е ясно. Че е съпричастен към положителното дело на хората. Че е един от тях, от милионите почитатели на най-успелия ни футболен клуб. И подарява като последовател. Ясно е, мъчно с дарения ще бъдят събрани 3 милиона лв.. Накрая отново фамилия Ганчеви ще заплати и ще избави ЦСКА от нови съществени проблеми. Създадени от други, обратно във времето. Заради безхаберно и неуместно ръководство.

Примерът на Ганчев бързо обиколи конгреси и обществени мрежи. Странно за какво, още веднъж не и медии... Съсредоточих се единствено върху група във " Facebook ", която има над 45 000 членове. Въпросната вест провокира сериозен интерес и мнения. Попаднах на едвам един отрицателен. Че не било кой знае какъв жест, че сумата била дребна за подобен предприемач. Гледам и нямам доверие на очите си... Угодия няма. Явно някои хора не могат да вдървен смисъла на нещата. Добре, че са единици.
 Снимка 238069
Източник:

Този образец би трябвало да бъде последван от всички, обичащи ЦСКА. От почитатели, от ръководители на клуба, треньорско управление и футболисти. Всеки би трябвало да бъде съпричастен и да подари, колкото сметне за добре. Както и някогашни играчи, митове... Не единствено да се подлага на критика и разяснява, да се покаже обич към клуба, който им е дал доста. Заради това ми стана необичайно, когато през вчерашния ден чух от Георги Илиев, че нямало да се включи, тъй като акцията ще бъде несполучлива. Всъщност, тя към този момент е сполучлива. Защото сподели нещо значимо на Гриша Ганчев - че не е самичък. Това не е единствено подаяние, това е обединяване, което е по-нужно от когато и да било. Обединение на " алена " България. Вече го има! Да, огромната изгода от всичко протичащо се при " алените " от два дни насам е, че ЦСКА още веднъж става голямо семейство. Силно и сплотено. Става пестник, който брани клуба и емблемата. Пролетният полусезон чука на вратата, а ЦСКА е доста покрай купата, на единствено 2 точки от върха. Обединението в тази идея с даренията би трябвало да се придвижи на трибуните. Феновете още веднъж да са хиляди във всеки мач и да поддържат " армейците " от трибуните. Така, както единствено те го могат. И всичко ще бъде доста по-лесно.

Личният образец е даден от водача. Остава да бъде последван всеобщо. Аз съм сигурен, че ще бъде по този начин.
 Сектор
Сектор " Г ": Събрахме над 150 000 за 48 часа и без медийна агитация! Продължаваме!

Вижте какво още написаха почитателите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР