Малина била съсипана от мъка, въпреки че се опитвала да

...
Малина била съсипана от мъка, въпреки че се опитвала да
Коментари Харесай

Най-близкият човек на Малина е починал

Малина била унищожена от тъга, макар че се опитвала да не издава скръбта си и обществените си секрети. Заради траура певицата отказала участия. Хора от най-близкото й обграждане недоумяват от кое място е намерила сили за огромното си телевизионни изявление неотдавна, предава  " България през днешния ден ".

Няма информация каква е повода за кончината на Савчо, когото Малина приживе наричаше " най-близкия ми човек " и " обичан брат “. Покойния мъж е роден 2 години по-рано от известната си сестра и през годините постоянно е бил до нея като всекидневен импресарио, макар че развиваше личен бизнес.

Певицата в никакъв случай не пропускаше да честити рождения ден на брат си, публикуваше и техни  фотоси от фамилни празненства. Мъката на Малина споделял нейният наследник Симеон, който също обожавал вуйчо си и години наред намирал в него мъжка опора и образец след развода на родителите си.

Приятелки на Малина я съветвали да не оставя тъгата да я погълна напълно, тъй като към нея оставали хората, за които трябвало да се грижи и които я обичали безусловно - нейните родители. Освен това имала обичана специалност, изкачила и едни от първите върховете на попфолка. Дружките я окуражавали още де стиска зъби и да си спомня щастливите мигове със Савчо, да пази живи паметта за него и да не не помни, че той й изпраща от един по-добър свят своята братска любов и поддръжка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР