Малин Орачев продължава да бъде трудна хапка за преглъщане от

...
Малин Орачев продължава да бъде трудна хапка за преглъщане от
Коментари Харесай

Треньорският щаб на Дунав започва сезона с рекордно неодобрение от феновете

Малин Орачев продължава да бъде сложна хапка за преглъщане от страна на почитателите на Дунав. Цели 92% от тях не утвърждават в друга степен работата на треньорския екип на " драконите ". На въпрос " по какъв начин оценявате работата на Малин Орачев отпред на Дунав до този миг ", 60,91% дават отговор с " напълно отрицателно ". Малко по-меки в оценките си са 31,4% от почитателите, които окачествяват резултатите от работата на треньорския щаб като " по-скоро отрицателни ".

Едва 6,41% са по-скоро позитивно настроени, до момента в който безспорното утвърждение към Орачев е на равнище 0,64%, колкото са и хората без мнение по въпроса.

Проучването отбелязва трайна наклонност в отрицателните настройки против наставника на " драконите ", като наклонността се ускорява с времето. През месец март тази година Орачев събра 83,8% отрицание, като новите данни демонстрират нарастване с 8 пункта. Одобрението на наставника също е спаднало с близо толкоз, откакто за него през месец март са били подготвени да се застъпят 14,7% от почитателите.

Припомняме, че Малин Орачев не беше известна кандидатура още при самото си предопределение, събирайки едвам 1,58% утвърждение. Тогава 38,6% от последователите на " драконите " застанаха зад Стойчо Стоев, до момента в който 32,3% поддържаха повторното предопределение на някогашния треньор на Дунав Веселин Великов. Челната тройка с 9,52% тогава приключи Христо Янев.

Загубата на старта от Витоша (Бистрица) още веднъж сложи на дневен ред апелите за търсене на нов треньор, а в случай че тимът в скоро време не стартира да демонстрира по-добри резултати, отрицателните настроения най-вероятно ще ескалират още повече. Първа лига 1 кръг, петък 20 юли  Витоша (Бистрица) 2:1краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР