Малчуганите от ДГ № 4 „Роса“- Благоевград вече имат изцяло

...
Малчуганите от ДГ № 4 „Роса“- Благоевград вече имат изцяло
Коментари Харесай

Реновираха двора на детска градина в Благоевград

Малчуганите от ДГ № 4 „ Роса “- Благоевград към този момент имат напълно реновирано място за игри. Инициативата е от Община Благоевград, а майки, деца и учители обявиха, че са в действителност впечатлени от новите условия в детската градина.
След ремонта, мястото е приспособено за образование в естествена среда. Има зони за игри, където децата да се забавляват. Изграден е и ъгъл, в който децата да имат опция да се грижат за цветна растителност. В двора на детската градина са построени и беседки, които ще бъдат употребявани при интерактивни игри. Поставена е и нова настилка.
С реализирането на ремонтните действия се основават най-хубавите условия за развиване на детето.
Снимка: Община Благоевград
Това е вторият случай на ремонт или реставрация към образователно заведение в града. Преди дни, след обява в обществените мрежи, че стара жена реди сама счупените плочки пред едно от учебните заведения, персонално кметът на града Атанас Камбитов разпореди незабавен ремонт на тротоара пред учебното заведение. Екипи от общината донесоха плочки и започнаха мълниеносен ремонт на счупената настилка, с цел да може учениците и личния състав без препятствано да прекрачват прага на образователното заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР