Малчуганите от 3 е клас на СУ Черноризец Харбър в

...
Малчуганите от 3 е клас на СУ Черноризец Харбър в
Коментари Харесай

Пловдивски ученици показаха, че имат големи сърца, браво!

Малчуганите от 3 " е " клас на СУ " Черноризец Харбър " в регион " Тракия " ще спазят личната си традиция и тази година за поредна година ще се включат в благородна самодейност, с която да зарадват връстници в неравностойно състояние за идващите празници. 

" Искаме да изградим у децата възприятие за съпричастност, изключително когато става дума за други деца и то деца, които не са имали късмет да порастват в фамилии, да бъдат закриляни и обградени от любов и поддръжка ", показа за Plovdiv24.bg класният началник и генератор на концепцията Ели Иванова.

" Благотворителността е присъща за нас, в нашето учебно заведение е традиция да приготвяме мероприятия за помощ и състрадание. Това е най-важното, което би трябвало да възпитаме в нашите деца - да бъдат добри и благородни. Тук те са научени, че към другите би трябвало да се обръщаме с необятно отворени сърца и освен по празниците. А нашите сътрудници са отворени, схващат, че да възпитаваш възприятието на човещина у индивида е най-важното ", разяснява не без горделивост и шефът на СУ " Черноризец Храбър " Елена Кисьова. 

Повече за благородната инициатива; в какво се показва тя и каква е ролята на малчуганите в нея; къде и по кое време ще се организира благотворителното събитие; защо ще се употребяват набраните средства - вижте в специфичния репортаж на Plovdiv24.bg: приказват класният ръководите, съпричастните родители и шефът на тракийското школо. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР