Малчуганите ни вече имат възможност да се радват на "Песен

...
Малчуганите ни вече имат възможност да се радват на "Песен
Коментари Харесай

Песен за цифрите звучи на български

Малчуганите ни към този момент имат опция да се радват на "Песен за цифрите " - първата и единствена напълно авторска комбинация на български и 3D анимация за деца. С този план "Маргаритка " оказва помощ на родителите и най-малките измежду нас да учат наименованието на цифрите от 1 до 10 към този момент и на роден език.
Преди малко повече от година обществената самодейност взе участие в състезанието "Промяната " на Нова тв с концепцията да основава клипове с учебен темперамент за малчуганите. Благодарение на триумфа на "Маргаритка " в конкуренцията и полученото финансиране първото от поредност видеа, които ще занимават децата с числа, букви, цветове, форми и други, към този момент съществува.
Идеята на основателите на обществената самодейност - Вики и Яна, е предизвикана от неналичието на сходно качествено наличие на български и от обстоятелството, че децата гледат най-вече видеа, направени в други страни. Това води до придобиване на обикновени познания първо на непознат език и подражателство единствено на непознати персонажи. Все отново обаче би трябвало да има баланс.
Песента и видеото са напълно авторски и основани от екипа на "Маргаритка ". Вики и Яна са безапелационни, че съществуването на подобен вид занимателно-образователно наличие на български език за най-малките, на възраст сред 6 месеца и 6 години, е от изключителна значимост. Светът на днешните деца е друг и е значимо да сме съответни към тяхното развиване и способи на разбиране на информация. Реализирането на видеа с учебен темперамент е предпочитание на Вики и Яна още от основаването на "Маргаритка " и с "Песен за цифрите " те сбъдват една от своите фантазии.
Музиката и текстът на "Песен за цифрите " са на Виктория Величкова (Вики от "Мастило "). В осъществяването и записа на парчето с изключение на нея се включиха децата Алина Данчева, Матей, Ани, Миa и Ема от "Voice Academy ". Концепцията и концепцията за видеото са на Яна и Вики. Рисунките и анимациите са дело на Веселка Велинова и "Le Chien Graphique Ltd. ", които осъществиха с "Маргаритка " всички досегашни техни анимации. Музикален продуцент е Краси Тодоров ( "D2 ", "Jeremy? "), а аранжиментът е на Десислав Данчев и Александър Васев.

https://www.youtube.com/watch?v=oJlx1ZaN9T4

Всички видеа в YouTube канала на обществената самодейност към този момент се радват на над 8 млн. гледания от България и чужбина.
Целият екип на "Маргаритка " се припознава в идеята на плана и работи с извънредно внимание към всеки подробност. Видеата на "Маргаритка " са 3D анимация, основана по този начин, че да впечатлява и забавлява най-малките. В основаването на видеата вземат участие едни от най-хубавите продуценти, художници, 3D експерти и аниматори в България. Работата по видеата е съветвана и от детски психолози, които поучават за избора на най-подходящите придвижвания, форми, цветове и звуци. Визията и качеството на видеата по нищо не отстъпват на най-гледаните детски поредици в онлайн пространството в международен мащаб. Във всяко видео вземат участие главните персонажи Маргаритка, Биби и Мими, които да учат децата ни на цифрите, буквите, цветовете, формите и още. Те са основани с концепцията децата да обикнат и анимационни герои, които приказват на български език. Да се припознаят в тях и дружно с тях да научават елементарно нови неща.
Виктория Величкова и Яна Липованска споделят, че с видеото на "Песен за цифрите " слагат единствено началото на реализирането на доста видеа с учебен темперамент. Мислят и по какъв начин видеата на "Маргаритка " да с в помощ на детските педагози и възпитатели в детските заведения. Вярват, че оказват помощ на децата и техните родители и се надяват да намерят метод да развият продуцирането на подобен вид видеосъдържание.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР