Малчугани от детска градина Слънце от град Кюстендил попаднаха в

...
Малчугани от детска градина Слънце от град Кюстендил попаднаха в
Коментари Харесай

Малки сладури вдъхнаха живот на творбите на Майстора

Малчугани от детска градина " Слънце " от град Кюстендил попаднаха в хубавата част от вести, само че не и във водещите ни медии, несъмнено. Добре, че има обществени мрежи, с цел да могат хората да се насладят на детските усмивки и пъстрите цветове на картините на великия Владимир Димитров - Майстора.

Инициативата беше осъществена през 2021-ва, по случай 139-годишнината от рождението на огромния ни художник. Тази година хлапетата от група " Славейче " също станаха част от това начинание, приковало вниманието на хората, които споделяха във Facebook хубостта на дребните сладури.



Наскоро картините на Майстора също станаха тематика №1 у нас, само че със забележката, че не се загатваше за творчеството на майстора на четката, а за това, че страната е била отпуснала 10 000 лв. за скандалната галерия " Другите българки ", която публично ще бъде показана на 8 март - тя показва българи трансджендъри, които театралничат като модели на Владимир Димитров.

Вътрешна македонска революционна организация незабавно скочи и изиска възбрана на " джендърската " галерия, защото съгласно партията това е подигравка с българската жена и майка.



При децата картините наподобяват по друг метод - усмихнати, радостни и пъстри - по този начин, както би желал и Майстора да наподобяват.

Насладете се и вие на малчуганите от детска градина " Слънце ".













Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР