Малчугани огласиха с веселата си глъчка Гребната база на парти,

...
Малчугани огласиха с веселата си глъчка Гребната база на парти,
Коментари Харесай

Аптеки „Авеню“ и „Лара“ организираха детски празник

Малчугани огласиха с радостната си врява Гребната база на празненство, проведено от верига аптеки „ Авеню “ и вносителя на мокри кърпички и памперси „ Лара “. Така всички дружно отпразнуваха началото на образователната година и празника Вяра, Надежда и Любов.

Участниците в купона нахлупиха на главите си шапки „ Авеню “ и се втурнаха във веселбата.
Аниматор забавляваше децата, които с голям хъс се включваха в разнообразни спортни игри и томболи, а спечелилите получаваха подаръчни ваучери, душ гелове, шампоани, детски пасти за зъби, стикери за устни и още куп първокласни козметични артикули на одобрени международни марки.

Нашето предпочитание е да възпитаме у децата навика да поддържат персоналната си хигиена, тъй като тя е ключът към здравето, обявиха уредниците. Те не бяха не запомнили и родителите, които зарадваха с карти за отстъпка при покупки във верига аптеки „ Авеню “.

Направихме празника за своите най-малки и по-големи пациенти, тъй като слоганът на нашата верига е „ Здраве и Красота. С грижа за вас “, съобщи собственичката Виолина Йорданова. Верига аптеки „ Авеню “ е на пловдивския пазар към този момент 10 години и е трансформирала поддръжката за своите пациенти в задача. Видяхме, че с този празник зарадвахме децата и техните родители, считам, че ще сме им потребни и за в бъдеще, обявиха уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР