Мълчанието в леглотоне е най-добрият афродизиак, твърдят сексолозите. По-добре е

...
Мълчанието в леглотоне е най-добрият афродизиак, твърдят сексолозите. По-добре е
Коментари Харесай

Тишина или викове в секса - какво харесват мъжете

Мълчанието в леглотоне е най-хубавият афродизиак, настояват сексолозите. По-добре е да дадете израз на пристрастеностите си, въздишайте и стенете, дано сътрудникът ви вижда и чува, че напъните му да ви достави наслаждение дават резултат.

Стоновете отстраняват терзанието, отпускат напрежението в мускулите, което от своя страна усилва чувствителността на цялото тяло. А викът, който самичък по себе си е мощно физическо деяние, ускорява интензитета на другите прекарвания. Ако сътрудниците по едно и също време издават стонове или възторжени крясъци, сред тях се заражда изключително възприятие на единение.

Внимавайте с мръсните думи - могат да бъдат възбуждащи, само че не постоянно и не за всички. Важно е любовниците да имат идентичен речник, да имат собствен скришен език, който ги прави едно цяло и им доставя несравнимо наслаждение.

Комплиментите за външността и уменията на колегата в никакъв случай не са непотребни, елементарни изречения като „ хубаво ми е с теб “, „ прави ми удоволствие, когато си до мен “, „ усещам се спокойна в моментите, когато съм в ръцете ти “ правят чудесна работа и възнаграждават колегата в устрема му да ви подари със полово наслаждение.

Дори да е изцяло убеден в своята прелест, за всеки е прелестно да получи удостоверение и от индивида, с който е в леглото. На мъжете им харесва, когато дамата възхвалява качествата на „ мъжкото им достолепие “. Ако не можете откровено да се възхитите от размера да вземем за пример, напълно умерено можете да намерите и други думи в негова отбрана. Всичко зависи от същия този речник, за който се загатна нагоре.

Ако желаете да запазите любовното въодушевление, диалозите на битови тематики е по-добре да оставите отвън спалнята и за друго време. В още по-голяма степен това се отнася за изясняването на връзките. Също по този начин не трябва да задавате прекомерно доста въпроси: „ Така на теб добре ли ти е? Оргазъм получи ли? “ - те издават нерешителност, която може да предадете и на колегата.

Леглото е място за деликатност, любовни игри, възбуждащи думи и взаимно удивление, на стонове, въздишки, целувки и неповторимия тон на съединяването на две тела в едно, написа rozali.com. Така че дайте воля на гласа си, било то под формата на съблазнителни за мъжете стонове или бурни крясъци, без да се притеснявате от съседите.Те единствено могат да ви завидят на половия ви живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР