``Мълчанието е злато``- казва народът и ``Преклонена глава, сабя не

...
``Мълчанието е злато``- казва народът и ``Преклонена глава, сабя не
Коментари Харесай

Острият език на Дияна Димитрова нападна приятеля ѝ Калин Терзийски

``Мълчанието е злато``- споделя народът и ``Преклонена глава, сабя не я сече``. Мисля си, да има мъдрост в първата, само че май зависи от обстановката. Втората сентенция, по този начин и не я разбрах ", написа в последния си пост във фейсбук актрисата Диана Димитрова, която преди седмици изнесе данни за нанесено ѝ физическо принуждение от неин сътрудник. 
Прочетете още
Актрисата е възмутена, че писателят Калин Терзийски, с който бяха близки, е разгласил в книгата си чат сред двамата. Ето думите на Димитрова:

" Евтин и незапознат анализатор с лукави очи, събран ``от прът и въже``, потегля да си прави реклама, без даже да има нещо общо с следствието. Но, ето, късмет да покаже главица от мишата си дупка за късче сиренце. Дори не си заслужава да напиша името му... 

Писателят Калин Терзийски потегля и той за повторно да си прави реклама в толкоз мъчителен миг за мен. Веднъж му простих, този път няма да има амнистия.

2013 година след последната ни среща, видях негова книга инцидентно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy - Paste. Да, без да ме попита, той е издал разказ с доста персонални истории за мен и фамилията ми. Няколко месеца преди този момент, аз бях прекратила мимолетните си връзки с него, не поради алкохолизма му, а тъй като ме излъга. Разбрах от различен човек, че е привързан, а твърдеше, че е свободен.

Имам непоносимост към лъжите и към алчните хора.

Аз съм напълно консервативна в любовен проект, само че не съм конформист в житейски.

И до през днешния ден имам вяра мощно в небесната стълба на добродетелите, такова ми е възпитанието.

Идват светли празници, пробвайте се да преглътнете най-малко малко от завистта и злобата си. Те разболяват душите ви.

Оставете същинските представители на закона, да си свършат работата ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР