Мълчаливите мъже обичат да стават шумни на 8 март, когато

...
Мълчаливите мъже обичат да стават шумни на 8 март, когато
Коментари Харесай

`Ако сте заплашен от Международния ден на жената - просто признайте, че мразите жените`

Мълчаливите мъже обичат да стават шумни на 8 март, когато светът би трябвало да е ангажиран с празнуването на Международния ден на дамата (IWD).

Глобалната самодейност приканва за свят, „ освободен от пристрастия, стандарти и дискриминация “ – само че това явно е изгубено в превода за групи от войнстващи мъже, които се усещат персонално жертва на задача, която може да се смята за ниска. Очевидно празнуването на достиженията на дамите и хвърлянето на светлина върху мизогинията може да пристигна единствено за сметка на оставянето на мъжете да кървят в канавката.

В резултат на това момчета в цялата страна се блъскат по клавиатурите си - настоявайки за отдадена дата към тях и проблемите, пред които сме изправени извънредно. Сигнал за спойлер: това към този момент съществува. 19 ноември е - тъй че бъдете кукла и го запишете в календара си.

Глобалните търсения с Гугъл за „ Международен ден на мъжете “ (IMD) нарастват всяка година през март, защото от ден на ден дами и компании стартират да приказвам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР