Малайзийският министър-председател и министър на финансите Ануар Ибрахим обяви голяма

...
Малайзийският министър-председател и министър на финансите Ануар Ибрахим обяви голяма
Коментари Харесай

Малайзийският Ануар Ибрахим обновява кабинета, тъй като избирателите се тревожат за икономиката

Малайзийският министър-председател и министър на финансите Ануар Ибрахим разгласи огромна смяна в кабинета и даде обещание да се концентрира върху стопанската система, опазването на здравето и образованието на фона на възходящата социална угриженост по отношение на икономическото положение на страната.

Говорейки на телевизионна конференция във вторник, Ануар назначи Амир Хамза Азизан, някогашен основен изпълнителен шеф на най-големия пенсионен фонд в Малайзия, за втори министър на финансите.

Той също сподели, че реалокира Мохамад Хасан, заместник-президент на Обединената малайска национална организация (UMNO), от министерството на защитата във външното министерство. Вместо това някогашният външен министър поема висше обучение.

Ануар също реалокира Фадила Юсоф, един от двамата вицепремиери, от стоките на новосъздадения пост на енергиен преход и министър на комуналните услуги.

Ветеранът от политиката на UMNO Джохари Абдул Гани беше върнат в кабинета, с цел да поеме ресора за първични материали, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР