Малайзийският Джохор Дарул Тазим се похвали, че ще проведе контрола

...
Малайзийският Джохор Дарул Тазим се похвали, че ще проведе контрола
Коментари Харесай

Левски ще играе контрола с гранд от Малайзия

Малайзийският Джохор Дарул Тазим се похвали, че ще организира контрола с Левски. Двата отбора ще се изправят един против различен в другарска среща на 31 януари. Мачът ще е част от подготвителния лагер на " сините " в Дубай. Интересното е, че от " Герена " за момента не са оповестили публично програмата за дуелите на отбора в ОАЕ, само че се знае, че контролите ще са общо пет. От Левски не са удостоверили нито една инспекция, което е необичайно, имайки поради, че подготовката в Дубай към този момент стартира.

Иначе съветският гранд Спартак (Москва) и латвийския Рига към този момент оповестиха за идни контроли с Левски, само че на този стадий " сините " не удостоверяват това.

Може да се каже, че екзотичният отбор на Джохор Дарул Тазим е копие на родния Лудогорец. Отборът няма нито една купа на страната си до 2014 година, когато за пръв път става първенец. Оттогава обаче тимът непроменяемо печели купата на Малайзия и към този момент има девет следващи трофея. Отборът е прочут като " южните тигри ". Джохор игра другарски мач с Борусия (Дортмунд) в края на ноември 2022 година, в който отстъпи с 1:4.

" Мач Телеграф "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР