Малък велосипедист бе на косъм от тежък инцидент на столично

...
Малък велосипедист бе на косъм от тежък инцидент на столично
Коментари Харесай

Родители, учете ги: Дете с колело мина на зигзаг между няколко коли ВИДЕО

Малък велосипедист бе на косъм от тежък случай на столично кръстовище. За това сигнализира водач.

Той е снимал и рисковото деяние на малчугана с видеорегистратор. Кадрите в действителност са притеснителни.

" Хора! Възпитавайте децата си от ранна възраст! Учете ги по какъв начин да карат велосипед. Къде се пресича безвредно, по какъв начин да заобикалят такива обстановки! Днес аз съумях да отвръщам, само че не се знае на следващия ден на кого ще попаднат! Учете ги, че другояче ще е ужасно... ", написа създателят на видеото Аспарух Петков.

Голяма част от потребителите оправдаха детето. По техните думи то няма виновност, че няма велоалеи в региона.



" Не извинявам малчото, но такива обстановки ще се сведат до съвсем най-малко в случай че имаше естествени велоалеи. Ама нали на вас ви пречат... е в този момент като почнем всеобщо да се движим сред колите (понеже няма къде да се кара колело) ви е много по - добре нали? ", отбелязва Митко Н.

" В същина мина " вярно " само че на алено. Нали не мислиш, че би трябвало да нарами колелото и да се завре в тъпия подлез? ", прибавя Никола П.

Други не са съгласни с това.

" Всички дето извиняват колоездача, ще имате да взимате. Няма алеи. Точка по въпроса. Никой не го интересува на какъв брой е години, за къде е бързал и жена му дали ражда. Има правила. Или ги спазваш или си играеш на съветска рулетка. Иди пази всякакви кретени бетер мотористи за които разпоредбите са нещо непознато. Качват се на колело, няма брошура, изпит? Не. И хоп стават участници и би трябвало да ги пазят. ", категоричн е Ч.Х.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР