Малък сарай“ – големи схеми! Така стои въпросът с нова

...
Малък сарай“ – големи схеми! Така стои въпросът с нова
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА! „Малък сарай“ – големи корупционни схеми

„ Малък сарай “ – огромни схеми! Така стои въпросът с нова изненада, която сервира притежателят на така наречен “сараи ” на Ахмед Доган Данаил Папазов. Оказа се, че в кв. “Бояна ” имало и второ имение надалеч по-луксозно и съвременно. То било известно като „ дребния сарай “.

В него почетният ръководител на Движение за права и свободи е живял като същински шейх.

Къщата е наситена с първокласни стаи и пространства за кеф и рахатлък. Не липсват басейни, джакузита, сауни, хамам, каменни кревати за масаж.

„ Малкият “ сарай бе грижливо защитаван от хорски очи и за него знаеха единствено малко на брой от най-приближените на почетния.

Сараят и цялото вътрешно съоръжение са издигнати напълно по концепция и фантазиите на Ахмед Доган.

Още една изненада!

Този парцел не попада в нито една данъчна декларация.

Твърди се, че е издигнат посредством комплицирани схеми на отклонение на средства от публични поръчки. Главна роля в покупко-продажбите са играли предприемачите Румен Гайтански, Юлиян Инджов и други Обществените поръчки са печелени за общините на Движение за права и свободи. Иначе, обилни средства от тях са отклонявани за „ горе„.

Има още един фрапиращ факт

Самият Ахмед Доган не попада в листата на лицата, които са задължени да заявяват имущество си пред КПКОНПИ. Това предписание важи за всички водачи на партии. Вратичката, през която се е измъкнал е, че той е „ потечетен “ ръководител на партия.

След като бе отхвърлен от председателския пост в Движение за права и свободи в този сарай се настани Мустафа Карадайъ.

Самият Карадайъ също в никакъв случай не е заявил, че живее там.

Собственикът на парцелите, населявани през последните няколко години от Ахмед.

Комплексът

Сградата има няколко етажа. По-любопитен е вторият, който съставлява „ пространство за отмора “ – с ресторант с камина, няколко джакузита, хамам, стая за масаж и затъмнени зали за усамотение.

На втория етаж има жилищни жилища, като един от тях е бил населяван от предходния ръководител на партията Мустафа Карадайъ, разкриват източници от защитата на парцела.

Самият Карадайъ е напуснал парцела, оставяйки огромна част от персоналните си движимости и облекла.
SafeNews напомня, че на 3 септември сараите отвориха врати за „ простосмъртни “. След сагата с парцелите, които обитаваше Ахмед Доган, притежателят на по този начин наречените „ сараи “ в столичния квартал „ Бояна ” отвори къщата за медии. Данаил Папазов разреши да надникнем зад стените на резиденцията, само че самият той отхвърли да застане пред камера.

Единственото помещение, което остана заключено, беше това, което е обитавал от Доган.

Имотът наподобява като хотел или като дребна държавна резиденция.

Източник: bTV

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР