Малък Орхидеен фестивал за пръв път ще събере във Варна

...
Малък Орхидеен фестивал за пръв път ще събере във Варна
Коментари Харесай

Орхидееното общество кани на благотворителен фестивал във Варна

Малък Орхидеен фестивал за пръв път ще събере във Варна феновете на орхидеите и изкуствата, свързани с тях. Благотворителното събитие на Първо орхидеено общество е на 23 април, неделя в Големия Арт-салон на Радио Варна от 11 до 17 ч. Входът е свободен.

Всеки клиент ще може да се запознае и да поддържа начинания на Обществото – програмата за Green Connection, ориентирана към деца, учители и родители, в която те да разширят знанията си за орхидеите и да отключат креативния си капацитет, и планът „ Орхидея за възрастни “. Той ще дава опция на възрастни хора да посещават сбирки на обществото, да вземат участие в работилници и да си взимат свободно хубава орхидея.

„ В Съединени американски щати, където има над 60 орхидеени общества, във Англия, Белгия и Франция, където също има над 100-годишна орхидеена традиция на колекциониране, хората се включват с благотворителна подрепа непрекъснато. Ежегодно като абонамент те поддържат обособени хора, дела или начинания. Това оказва помощ всеки, който обича орхидеите, да може да се занима с тях, да ги отглежда и да бъде в другарска среда на запалени колекционери “, споделя Крум Сотиров, който е преподавател и почетен член на New York Central Orchid Society в Съединени американски щати.

Моменти от активността на Първо орхидеено общество
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР