Малък германски ипотечен кредитор се превърна в един от най-залагащите

...
Малък германски ипотечен кредитор се превърна в един от най-залагащите
Коментари Харесай

Хедж фондове залагат срещу германски кредитор за експозиция на недвижими имоти в САЩ

Малък немски ипотечен заемодател се трансформира в един от най-залагащите против акциите в Европа, защото се бори с повишаването на влошаващите се заеми, свързани с търговски парцели в Съединени американски щати.

Deutsche Pfandbriefbank, чиято пазарна стойност е 511 милиона евро, този месец предизвести, че е изправена пред най-голямата рецесия в бранша на недвижимите парцели от 2008 година насам. Нейните уверения, че финансовите съотношения остават „ доста над “ регулаторните условия, не съумяха попречване на внезапна ликвидация на акциите й, които са намалели с 39 % тази година, или нейните нормално постоянни обезпечени облигации.

Затрудненията на PBB през последните месеци привлякоха вниманието на известни хедж фондове, които покачиха залозите си по отношение на акциите тази година. Лихвите по късите заеми доближиха връх от 17 % предходната седмица и в този момент са малко под тези равнища, съгласно данни от S&P Global Market Intelligence. Това се съпоставя с 1% при започване на предходната година.

Сред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР