Малък едномоторен самолет Пилатус ПС-12 с осем души се разби

...
Малък едномоторен самолет Пилатус ПС-12 с осем души се разби
Коментари Харесай

Малък самолет се разби в сграда край Милано, всички на борда загинаха

Малък едномоторен аероплан " Пилатус " ПС-12 с осем души се разруши през днешния ден в празна офис постройка в предградието на Милано Сан Донато Миланезе, съобщи АНСА.

Всички на борда са починали. Самолетът е изхвърчал от миланското летище Линате. Трябвало е да стигне до Олбия. Сградата, в която се е блъснала машината, е била празна поради ремонтни действия.

Според първични сведения в самолета е бил 68-годишният магнат в региона на недвижимите парцели Дан Петреску, който има румънско и немско поданство. Заедно с него са пътували също 65-годишната му брачна половинка, която има румънско и френско поданство, и 30-годишният им наследник Дан Стефан Петреску, с румънско и немско поданство. Самолетът бил благосъстоятелност на Дан Петреску и самият той го е пилотирал при днешната покруса. Петреску беше един от главните вложители в бранша на недвижимите парцели в Румъния.

Очевидци описаха, че моторът на самолета е бил обзет от пламъци. После машината като че ли пикирала неконтролируемо към постройката и се блъснала в покрива, след което се разрушила и във всички направления се разхвърчали парчета. /БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР