Малък апартамент, предназначен за студенти, струващ на бъдещи наематели £1473

...
Малък апартамент, предназначен за студенти, струващ на бъдещи наематели £1473
Коментари Харесай

Студентите отделят £17 676 на година, за да живеят в апартамент, където кухнята е микровълнова печка на маса

Малък апартамент, предопределен за студенти, струващ на бъдещи наематели £1473 на месец, няма кухня - само че вместо това предлага микровълнова печка на маса до легло.

Хората, които желаят да живеят в дребния дом, би трябвало да се примирят с единично легло и в идеалния случай доста малко облекла, защото има мини скрин до него. Има обособена баня с тоалетна, мивка и душ. Душът обаче не е обособен в кабина, а от завеса, висяща от тавана - разделяща душа от тоалетната.

Стационарът на първия етаж - ориентиран към студенти - е в Камдън, северен Лондон, а наемът възлиза на £17 676 на година. Наемателите също би трябвало да платят депозит от £1700, с цел да обезпечат жилището. Наемът включва месечни сметки и мебелите вътре са включени, в случай че е належащо.

Отдава се от Next Property и се популяризира в Zoopla. Обявата гласи: „ Студио на първи етаж в сърцето на Camden Town, покрай Camden Lock Market, метростанция Camden Town и всички магазини, питейни заведения и заведения за хранене, Camden High Street. Обзаведена и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР