Максимилиан Уайт, 37-годишен предприемач от Нотингам, който става един от

...
Максимилиан Уайт, 37-годишен предприемач от Нотингам, който става един от
Коментари Харесай

Максимилиан - от обикновено момче до империя от нощни заведения

Максимилиан Уайт, 37-годишен бизнесмен от Нотингам, който става един от най-младите притежатели на пъб във Англия - едвам на 17 години.

Самоуверен, работохолик, само че и към този момент фамилен, Максимилиан впечатлява със своята богата биография.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ НА МАКСИМИЛИАН УАЙТ

Неговата кариера минава през разнообразни стадии - от акционер в онлайн музикален магазин, до сполучливи вложения в недвижимо имущество в Източна Европа, само че също и до продуциране на музика.

Когато Уайт не пътува по света със аероплан или не тренира, може да бъде видян да кара една от трите си коли, да ръководи яхтата си край крайбрежията на Егейско море.

Пенсионирах се на 34 година, и ето моите 6 съвета за парите

Преди няколко месеца, Максимилиан отвори още един нощен клуб, този път на плажа на Алгарве (най-южната провинция на Португалия. Столицата й е град Фаро).

"Бизнес инсайдър " написа за Уайт, с цел да опише за неговото житейско "пътешествие ", по какъв начин от едно нормално момче в Нотингам, се трансформира в притежател на верига от нощни клубове и милионер.

Максимилиан построява своята "империя " с помощта на сполучливи вложения в недвижимо имущество.

"Станах най-младият кръчмар в Обединеното кралство. Татко ми оказа помощ с парите, с цел да открия първото си заведение ", споделя за "Бизнес инсайдър " Уайт.

Уменията, които ще ви се отплащат постоянно

Те са едни от най-богатите мюсюлманки в света (СНИМКИ)

Първият му бизнес не съумява да се развие сполучливо.

Кръчмата се намирала в студентски регион, прочут с престъпността. Голяма част от студентите са били предупреждаване да не излизат късно вечер.

Късметът на Максимилиан идва, когато взема решение да направи първите си вложения в парцели, с помощта на които, през днешния ден той е милионер, написа още изданието.

Днес Уайт продължава да развива своята верига от заведение в разнообразни кътчета по света. Живее най-вече в Дубай, само че през лятото избира да бъде в Марбея, където отива дружно със фамилията си - татко е на четири деца.

Как живеят децата милионери от Хонконг (СНИМКИ)

Максимилиан води и много блестящ метод на живот. В сбирката му от коли участват коли като Bugatti Veyron и Rolls Royce.

Успехите си дължи на неговите родители.

"Моето семейство е извънредно работливо. Ако искаш да успееш, няма мощ, която да те спре - стига да имаш волята да го постигнеш ", споделя още Уайт.

Родителите му са също в бизнеса от години. Занимават се с хотелиерство, имат и заведения за хранене. Уайт споделя, че в началото фамилията му било доста богато, когато той и брат му били още възпитаници. Баща му обаче прави огромна инвестиция в хотел, която докарва фамилията съвсем до фалит.

Другото лице на Иран, което не желаят да виждате - по какъв начин живее елитът

Освен фамилията, за Уайт работата е метод на живот. Той пътува на хиляди километри всяка седмица, само че пък постоянно си доставя известно наслаждение, до момента в който дойде на избраната дестинация.

37-годишният предприемач не се опасява да поема опасности в работата си. В момента той има над 30 парцела и няколко компании.

Споделя, че най-печелившите му вложения стартират с притежаването на акции в онлайн магазин за музика. Другата му "тайна ", е недвижимото имущество.

Навиците за триумф на най-богатите в света

Как наподобяват най-богатите дами в света (СНИМКИ)

Опитът в музикалния бизнес, е единствено една от аргументите да се занимава и с продуценство. В момента Уайт има музикална компания.

По отношение на заведенията си, Уайт споделя, че е по-изгодно да се откриват плажни заведения, а не нощни клубове.

"В нощните заведения имате избрани часове за работа, в които може да работите, само че при плажните не е по този начин - там работите целодневно, изкарвате повече пари ".

Ето по какъв начин най-младите милиардери в света прекарват времето си

Как му стига времето за всичко?

Спи по не повече от четири часа. Денят му е ангажиран от "работа, работа, работа и фитнес ", споделя самият той.

Максимилиан разпуска със спорт, само че и пътешествия из разнообразни и екзотични острови.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР