Максималните температури ще са в широки граници – от 13-14°

...
Максималните температури ще са в широки граници – от 13-14°
Коментари Харесай

Край На Хубавото Време! В България Вече Рязко Застудя, Но Това Не Е Най-Лошото! След Малко Удрят Мощни

Максималните температури ще са в необятни граници – от 13-14° в западните региони, до 23-24° тук-там в Източна България.

През нощта против вторник преваляванията ще продължат и в източната половина на страната. С прекосяването на циклон през Балканския полуостров, атмосферното налягане в страната доста ще се намали, предвижда дежурният синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология Българска академия на науките Георги Цеков.

Над планините ще е облачно, към обяд в масивите от Западна България ще стартират превалявания от дъжд, на височина над 2500 метра ще минават в сняг. В обособени региони ще прегърми. Ще духа сдържан до мощен южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра – към 6°, като по-топло ще се задържи над източните масиви, написа Пик.

Над Черноморието ще доминира облачно време, без превалявания. Около обяд ще има и краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е 17°-19°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР