Максималните температури днес ще са между 6° и 11°, малко

...
Максималните температури днес ще са между 6° и 11°, малко
Коментари Харесай

Чувствително затопляне през новата седмица

Максималните температури през днешния ден ще са сред 6° и 11°, малко по-ниски в крайните северни региони. Облачността ще се задържи най-вече забележителна, тук-там едва ще превали дъжд, а в Северна България в утринните и вечерните часове дъждът ще се примесва и със сняг. Ще духа слаб източен вятър.

Облачно ще бъде и в планините. На места ще има слаби превалявания, като границата сред дъжд и сняг ще е на към 1200 метра надморска височина. Ще духа сдържан северозападен вятър, който вечерта в източните региони за малко ще се ориентира от юг.

Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - към минус 3°. Опасността от лавини отвън ски зоните в курортите остава доста висока.

В неделя облачността ще се раздира и понижава и новата седмица ще стартира със слънчево време. В понеделник сутринта тук-там ще бъде мъгливо и към момента относително студено, само че във вторник и сряда ще се покачат и минималните, и оптималните температури, а вероятността за понижена видимост е по-малка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР