Максималните температури днес ще са между 27° и 32°. Ще

...
Максималните температури днес ще са между 27° и 32°. Ще
Коментари Харесай

Топъл уикенд, опасно горещо време в новата седмица

Максималните температури през днешния ден ще са сред 27° и 32°. Ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над планинските региони в Югозападна България, където на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 27° до 32°. Температурата на морската вода е 26 - 27°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.





В планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни след обяд в масивите от Югозападна България, където на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра - към 14°.





През идващите дни времето ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб, след обяд на морския бряг - сдържан, от изток. Температурите ще се покачват и във вторник и сряда в цялата страна оптималните ще са към и над 35°.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР