Максималните температури днес ще бъдат по-ниски, в сравнение с вчера,

...
Максималните температури днес ще бъдат по-ниски, в сравнение с вчера,
Коментари Харесай

По-хладно днес с температури между 8° и 13°

Максималните температури през днешния ден ще бъдат по-ниски, спрямо през вчерашния ден, в множеството региони сред 8° и 13°. Облачността ще продължи да се усилва, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан северен вятър, по Черноморието - от север-североизток.

През нощта вятърът ще стихне ще е съвсем безшумно, a минималните температури на следващия ден ще са сред 0° и 5°. В утринните часове на доста места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност.

Около и след обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира и понижава до слънчево време. Със слаб до сдържан югозападен вятър ще проникне по-топъл въздух и оптималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, в София - към 12°.

В планините денят ще стартира със забележителна облачност, а по билата ще бъде и мъгливо. Около и след обяд обаче ще е най-вече слънчево.

Ще духа сдържан северозападен вятър. Температурите ще се покачат и там и оптималните в курортите ще са сред 6° и 11° градуса.

Слънчево ще остане и на следващия ден в южните региони от Европа, в това число и на Балканите, където ще има региони със утринни мъгли. На доста места в останалата част от континента ще бъде с превалявания от дъжд, в северните елементи – от сняг.

И в околните дни у нас ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Температурите ще продължат да се намаляват, по-съществено при започване на новата седмица, когато се чакат и превалявания.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР