Максима България“ ЕООД самостоятелно определя ценовата си политика и не

...
Максима България“ ЕООД самостоятелно определя ценовата си политика и не
Коментари Харесай

Една от веригите, проверявана от КЗК за картел: Сами определяме цените си


„ Максима България “ ЕООД независимо дефинира ценовата си политика и не взе участие в неразрешени съглашения и съгласувани практики. Това оповестиха в изказване до медиите от компанията, която е една от проверяваните от Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) за картел.

От Комисия за защита на конкуренцията оповестиха през вчерашния ден, че по своя самодейност образува три производства за определяне на вероятно осъществени нарушавания под формата на неразрешени съглашения и решения на сдружения на предприятия, от страна на следните участници на всички равнища на дистрибуция в хранителния бранш и техни обединявания.

Ето и цялото изказване на „ Максима България “, собстевинк на „ Т Маркет “:

„ Максима България “ ЕООД прави комерсиалната си активност, спазвайки правните правила в българското законодателство. Дружеството оперира в България, към този момент 18 години, транспарантно и отговорно. „ Максима България “ ЕООД независимо дефинира ценовата си политика и не взе участие в неразрешени съглашения и съгласувани практики. Компанията ни постоянно оказва цялостно подпомагане на проверяващите държавни институции, в виновното и прецизно осъществяване на отговорностите им. С подготвеност ще предоставим всички нужни документи. Нямаме никакви терзания във връзка с резултата от инспекцията “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР