Максим Креси се класира за полуфиналите на тенис турнира в

...
Максим Креси се класира за полуфиналите на тенис турнира в
Коментари Харесай

Американец изненада Чорич и ще играе с Руне на 1/2-финалите в Монпелие

Максим Креси се класира за полуфиналите на тенис шампионата в Монпелие, откакто изненада Борна Чорич със 7-6 (2), 6-4 за към един час и 45 минути игра.

Американецът завоюва откриващия сет против третия в схемата след тайбрек, като основен бе деветия гейм, в който хърватинът имаше три шанса да пробие, само че не се възползва от нито един от тях. Във втората част Креси осъществя ранен брейк, който не пропиля до края на частта и ликува с успеха. Тя го праща на полуфинал против лидера в схемата Холгер Руне. Датчанинът имаше сложен мач против представителя на домакините Грегоар Барер, само че съумя да го пречупи след два тайбрека.

В другия мач от последните четири в конкуренцията един против различен ще се изправят втория подложен Яник Синер и французина Артур Филс.

Синер победи в напълно италианския конфликт с Лоренцо Сонего след 6-4, 6-2. 17-ият в международната класация имаше леки съмнения в средата на първия сет, когато направи пробив и позволи мигновен рибрейк, само че незабавно по-късно осъществя нов и до края не погледна обратно, печелейки по безапелационен метод. За място на финала той ще играе с 18-годишния Филс, който се наложи над сънародника си Кентен Алис в напълно френски конфликт със 7-6 (3), 6-3. Полуфиналите са по-късно през днешния ден.

DOMINANT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР