Максим Бехар, PR експерт и изпълнителен директор на M3 Communications

...
Максим Бехар, PR експерт и изпълнителен директор на M3 Communications
Коментари Харесай

Максим Бехар: Сега PR бизнесът е инвестиция, която клиентите искат бързо да си възвърнат

Максим Бехар, PR специалист и изпълнителен шеф на M3 Communications Group, Inc., организира интернационален мастър клас за ефикасните PR практики през 2023 година и значимите промени в бизнеса. Той акцентира нуждата от рентабилни информационни услуги, с цел да се задоволят условията и упованията на клиентите. Темата притегли интереса както на студенти, по този начин и на бизнес водачи и експерти в промишлеността от целия свят. Лекцията може да бъде гледана ТУК.

„ PR бизнесът се трансформира всеки ден, само че в този момент клиентите ни са по-взискателни от всеки път. С оглед на международната пандемия и икономическата рецесия, фирмите по целия свят се стремят оптимално да понижат разноските си и концентрират вложенията си главно върху облагите. Затова ние, PR експертите, би трябвало да предоставяме на клиентите си бързи решения, новаторски хрумвания и най-много увеличение на продажбите “, показа Максим Бехар.

Майсторският клас се организира онлайн и бе проведен от Асоциацията на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария, където Бехар е президент и един от създателите ѝ през 2010 година Бехар е също по този начин и някогашен президент на Световната PR организация ICCO и настоящ неин шеф по интернационалното развиване. Той е ученик на Harvard Kennedy School.

Лекцията на Максим Бехар е част от поредност мастър класове с специалисти в сектора, проведени от асоциацията, чиято цел е да сътвори място за полемика и обменяне на хрумвания за насърчаване на информационната промишленост. Освен просветителни стратегии, асоциацията дава опция на своите членове да бъдат част от интернационалната бизнес платформа WCFA Speaker Bureau за професионални лектори, коучове и мотивационни представители за събития на високо равнище. 

Всички идни събития на Асоциацията на Световния информационен конгрес могат да се проследят на www.wcfaglobal.com
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР