Максим Бехар определи срещата в Хилтън като важна стъпка към

...
Максим Бехар определи срещата в Хилтън като важна стъпка към
Коментари Харесай

10 водещи CEO-та дискутираха развитието на България


Максим Бехар дефинира срещата в Хилтън като значима стъпка към създаване на по-силна и конкурентоспособна България (снимка: Creative Visual Solutions / предоставена от M3 Communications)

Първият бизнес обяд за изпълнителни шефове на водещи български и интернационалните компании от разнообразни браншове се организира през вчерашния ден в новия Executive Lounge на хотел Хилтън София. Ексклузивното събитие събра 10 CEO-та, които разискаха нововъведения и тактики за по-добро развиване на България.

Това е самодейност на Максим Бехар и M3 Communications Group, Inc., която ще продължи и в бъдеще. Обядът е лимитиран единствено за 10 души и е предопределен само за изпълнителните шефове на поканените компании. По време на срещата участниците обмениха хрумвания и опит с основната цел да се усъвършенства бизнес средата и икономическото развиване на страната.

„ Този обяд е значима стъпка към построяването на по-силна и конкурентоспособна България. Нашата цел е да създадем платформа за открит разговор и съдействие сред водещите компании у нас ”, сподели Максим Бехар, изпълнителен шеф на M3 Communications Group, Inc.

Сред присъстващите бяха Антон Панайотов – Alaric Securities, Бони Манси – хотел Хилтън София, Дарина Стоянова – Престиж-96, Димитър Шумаров – Пощенска банка, Ивелина Николова – Schneider Electric България, Камелия Славейкова – Shell България, Константинос Милонас – Adecco България, Любомир Спасов – Данон България, Преслав Милчев – Lufthansa Technik Sofia, и Стефан Делайе – Френско-българската комерсиална и индустриална камара.

Участниците в бизнес срещата в Хилтон, отдадена на развиването на България
(снимка: Creative Visual Solutions / предоставена от M3 Communications)

Това е единствено първият от плануваните поредност сходни обяди, които ще продължат да се организират, „ с цел да насърчат нововъведения и взаимни старания за развиване ”, добави Максим Бехар.

Следващата среща от този формат е планувана за септември и ще продължи самодейността за поощряване на нововъведения и съдействие сред водещи компании. Тя ще даде нова опция за разискване на основни стопански и бизнес въпроси, които засягат развиването на България, както и за подсилване на партньорствата сред разнообразни браншове.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР