Максим Бехар бе избран за председател на новоизбрания Съвет на

...
Максим Бехар бе избран за председател на новоизбрания Съвет на
Коментари Харесай

Новина за Максим Бехар - новият председател на Съвета на настоятелите на УНСС

Максим Бехар бе определен за ръководител на новоизбрания Съвет на настоятелите на УНСС по време на първото му съвещание в наличието на ректора проф. доктор Димитър Димитров и ректорското управление.

Той е бил член на Съвета през миналите четири години , а през 2021 година бе определен за член на първия Консултативен съвет на европейския университет ENGAGE.EU , основан от УНСС и други шест водещи университета в Европа.

„ Щастлив съм, че ще работя с подобен прелестен екип от настоятели, които са освен изключителни експерти, само че и визионери. Вярвам, че дружно ще бъдем мощна поддръжка както за ректора проф. Димитров, по този начин и за цялата академична общественост, и най-много и най-вече за нашите студенти. С неспокойствие чакам да се включа интензивно в работата на Съвета “, показа Максим Бехар .

Съветът на настоятелите е значим орган, формиран от представители на бизнеса, академичната и гражданската общественост, приети за своите достижения и престиж в съответните области. Те способстват за стратегическото ръководство и развиване на университета, като вземат участие интензивно във формулирането на стратегически проекти, както и в набирането на запаси и средства за подкрепяне на разнообразни просветителни и научни планове, съобразени със актуалните стандарти и потребности.

За учредителен секретар на Съвета на настоятелите на УНСС бе определен Йовко Атанасов , районен управител на Lenovo за България и Северна Македония. За членове на Съвета бяха определени и инж. Илиян Терзиев , ръководител на УС на Камарата на строителите в България, инж. Красимир Пингелов , изпълнителен шеф на „ Електрон Прогрес “ ЕАД, Никола Бакалов , основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на Fibank (Първа капиталова банка), Соня Кръстанова , шеф на дирекция „ Финанси “ – МОН, Иван Василев , зам.-кмет по направление „ Финанси и опазване на здравето “ в Столична община, и Ангел Стойков , ръководител на Националното посланичество на студентските препоръки в България и някогашен ръководител на Студентския съвет на УНСС.

-----------------------------

е интернационално приет информационен специалист с над 30-годишен опит и голям брой награди. Той е създател и основен изпълнителен шеф на водещата PR организация, някогашен президент на Световната PR организация ICCO, а в този момент е президент на Асоциацията на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария. Бехар е ученик на УНСС, само че приключва образованието си в Икономическия университет в Прага. Той е приключил Harvard Kennedy School през 2019 година, както и образования в Yokohama Kenshu Centre в Япония и в The Pacific Institute в Сиетър, Съединени американски щати. Той е и първият източноевропеец, вписан в Залата на PR славата в Лондон.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР