Макс Верстапен зад волана на дребничката Honda E. Не, това

...
Макс Верстапен зад волана на дребничката Honda E. Не, това
Коментари Харесай

Какво е общото между Макс Верстапен и малък градски електромобил

Макс Верстапен зад кормилото на дребничката Honda E. Не, това не е смешка. Настоящият първенец във Formula 1 и водач на Red Bull взе участие в създаването на нова специфична серия на японския електрически автомобил, която ще се продава единствено в Европа, написа автомобилното издание Motor1.
 Formula 1: Drive to Survive, Макс Верстапен, Netflix и ще взе участие ли най-сетне в предаването
Ще завърши ли протестът на Верстапен към Netflix

Проблемите пред Formula 1: Drive to Survive

Red Bull и Honda имат дългогодишна връзка, като японците не престават да доставят австрийския тим с мотори, макар че механически се изтеглиха от най-престижният пистов шампионат в края на предходната година. И очевидно се оправят сносно, съдейки по краткотрайното класиране през сегашния сезон, което демонстрира, че болидите на Red Bull са на краткотрайните първо и второ място.

Според информацията, планът не е просто част от трудовия контракт на Макс, а той в действителност кара Honda Е в свободното си време. Специалната серия на модела, която е наречена Honda E Limited Edition, се отличава от останалите общоприети версии с извънреден " кристално червен " екстериорен цвят, допълнен от черни контрастиращи акценти и тъмни емблеми.
 Снимка 579823

Моделът разполага и с неповторими 17-инчови черни алуминиеви джанти, с които общоприетата версия не може да бъде поръчана.
 Снимка 579826

Преди да завоюва тазгодишното съревнование на италианската писта " Имола ", Верстапен бе видян да кара своята Honda в близкия град Додза. " Honda E Limited Edition е в действителност чудесна. Изглежда свежо, дизайнът е стилен, а и е занимателна за каране. Това е превъзходен електрически градски автомобил, " споделя Верстапен за колата.
 Снимка 579825

Специалната серия е основана на най-високото равнище на съоръжение на Honda E Advance Grade и не е по никакъв начин евтина. Цената на колата в Англия е 38 120 паунда, което е много за дребен електрически автомобил с действителен пробег от към 190 км (220 км съгласно формалните WLTP показания). Знаем, тъй като сме я карали.
 Тест драйв, Honda E и за какво е значимо да сме разнообразни
Honda E - какъв брой е значимо да си друг

Интригуващ и демонски занимателен модел на Honda

Но не можем да пропуснем обстоятелството, че Honda E наподобява доста друго и е много моден дребен хечбек, разполагащ с първокласен и завладяващ интериор.

Съмняваме се Макс Верстапен да откаже и предполагаем предстоящ Type R вид, изключително имайки поради, че от Honda споделят, че платформата със задно предаване на електрическия автомобил може да понесе по-голяма мощ от сегашните 152 к.с.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР