Макс Верстапен успя да направи само две летящи обиколки в

...
Макс Верстапен успя да направи само две летящи обиколки в
Коментари Харесай

Верстапен не се притеснява за темпото на Ред Бул в Сингапур

Макс Верстапен съумя да направи единствено две летящи обиколки в хода на вчерашната втора свободна подготовка преди конкуренцията за Гран При на Сингапур. Причината за този невисок километраж на международния първенец бяха двете съществени промени по настройките, които той изиска от своя тим.
 Сайнц над всички под прожекторите в Сингапур Сайнц над всички под прожекторите в Сингапур
В последна сметка нидерландецът приключи сесията на четвъртото място, с пасив от 0.339 секунди по отношение на Карлос Сайнц от Ферари. Въпреки това закъснение и неналичието на километри във вечерните часове Верстапен не се съмнява, че Ред Бул ще бъде в челото на класирането в квалификацията и надпреварата през днешния ден и на следващия ден.

„ Всичко стартира добре в първата подготовка, колата работеше добре. След това искахме да тествам няколко неща във втората, само че промяната лиши повече от предстоящото време. След това отново искахме да създадем смяна, която също лиши много време. Така че нямаше по какъв начин да създадем доста километри, по тази причина съгласно мен това не беше действителното ни движение, имаме какво още да подобрим.

„ Не се тормозя от неналичието на килоемтри. Просто нямаме насочна точка и не знаем дали промени, които направихме са положителни, или не. Тук е доста значимо да си бърз в една обиколка. В първата подготовка направихме по-дълга серия, тъй че това не е краят на света “, съобщи Верстапен.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР