Макс Верстапен няма да бъде наказван за действията си срещу

...
Макс Верстапен няма да бъде наказван за действията си срещу
Коментари Харесай

Верстапен избегна наказание за действията си срещу Хамилтън в Бразилия

Макс Верстапен няма да бъде наказван за дейностите си против Люис Хамилтън в. Стюардите отхвърлиха настояването на " Мерцедес " за преразглеждане на обстановката на " Интерлагос ". В опита си да отбрани първото място, Верстапен излезе от пистата в 48-ата обиколка и беше покрай конфликт с Хамилтън, който също напусна трасето. По време на надпреварата стюардите взеха решение, че няма потребност от наказване, а Хамилтън завоюва с изпреварване по-късно.

" Мерцедес " обаче желаеха преразглеждане, защото се появи запис от колата на Верстапен. В четвъртък представители на " Ред бул " и " Мерцедес " бяха привикани от стюардите в Катар, само че решението беше отсрочено за петък. В последна сметка стюардите взеха решение, че отхвърлят настояването на " Мерцедес " с обяснението, че записът дава нова информация, която обаче не е от огромно значение.

Ако бяха решили да санкционират Верстапен, той можеше или да бъде пратен по-назад в стартовата решетка за Гран при на Катар в неделя или да бъде осъден с спомагателни пет секунди за надпреварата в Бразилия, което щеше да го прати на трето място и да загуби още три точки в генералното класиране.

Max vs Lewis ⚔️

Every angle on their Lap 48 battle
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР