Макс Верстапен иска връщане към мира“ в Red Bull Racing

...
Макс Верстапен иска връщане към мира“ в Red Bull Racing
Коментари Харесай

Макс Верстапен изяснява желанието си за Red Bull, след като Кристиан Хорнер казва, че може да напусне

Макс Верстапен желае връщане към „ мира “ в Red Bull Racing след седмици вътрешни битки и въпроси по отношение на бъдещето на Кристиан Хорнер.

Директорът на тима Хорнър беше разследван от компанията-майка на Ред Бул, откакто против него беше подадена тъжба от колежка. По-късно той беше освободен от всевъзможни нарушавания, само че обстановката продължава да хвърля тъмна сянка върху отбраната на купата на тима във Формула 1.

Въпросът получи поврат преди Гран при на Саудитска Арабия, когато съветникът на тима Хелмут Марко сподели, че той също е разследван. По-късно той даде да се разбере, че ще остане, само че не преди Верстапен да предложи да последва Марко през изходната врата, в случай че 80-годишният би трябвало да си тръгне.

И татко му Йос възпламени тъчхартия, когато той обществено сложи под подозрение позицията на Хорнър и допусна, че желае да види смяна в управлението. След успеха в Джеда, Макс сподели, че е " безусловно " добра вест, че Марко възнамерява да остане, и прикани тимът да се събере от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР