Макс Верстапен и Ред Бул са били основната цел на

...
Макс Верстапен и Ред Бул са били основната цел на
Коментари Харесай

Онлайн омраза залива Верстапен и Ред Бул

Макс Верстапен и Ред Бул са били главната цел на интернет нападките в хода на уикенда за Гран При на Абу Даби. Това демонстрират резултатите от онлайн изследване, дело на The Female Drive и Areto Labs, които ясно илюстрират казуса, който има Формула 1 с троловете.

Що се отнася до Гран При на Абу Даби откривателите са анализирали 295 000 коментара, ориентирани към Верстапен и Ред Бул, като 25 000 са избрани като “токсични ”, а 2100 - “изключително токсични ”.

Онлайн офанзивата против Верстапен и Ред Бул набра страхотна скорост след надпреварата в Сал Пауло, където Макс отхвърли да върне 6-ото място на съотборника си Серхио Перес, който се бореше за втората позиция в крайното класиране. Отказът на Макс да извърши заповедите от бокса, както и арогантното му държание по радиото съумяха да ядосат почитателите, които се подразниха в допълнение и от това, че в Ред Бул имат неприятна традиция с неизпълнението на заповедите от бокса, стартирала още със Себастиан Фетел.
 Хамилтън се усеща като „ цел “ след следващия контакт с Верстапен Хамилтън се усеща като „ цел “ след следващия контакт с Верстапен
20% от мненията, ориентирани директно против Верстапен, са били обидни, 9% са категоризирани с “висока степен на заплаха ”, а 14% от мненията, ориентирани към Ред Бул звучат обидно.
 Рекордите, които Макс Верстапен и Ред Бул усъвършенстваха през 2022 година Рекордите, които Макс Верстапен и Ред Бул усъвършенстваха през 2022 година
Онлайн омразата се простира и към представителите на медиите, като водач тук е Уил Бъкстън, който реализира същите проценти като Верстапен.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР