Макс Верстапен даде своята оценка за първия ден от състезателния

...
Макс Верстапен даде своята оценка за първия ден от състезателния
Коментари Харесай

Верстапен няма никакви притеснения за състезателния уикенд

Макс Верстапен даде своята оценка за първия ден от спортния уикенд в Бахрейн. Пилотът на Ред Бул не записа кой знае какъв брой впечатляващи времена по време на двете свободни тренировки. Въпреки това Верстапен не наподобява по никакъв начин обезпокоен за самото съревнование, въпреки да чака доста близка борба в утрешната подготовка.

„ Може би някои хора към нас към този момент са нараснали малко мотора във връзка с оптималната скорост. Ние просто се фокусираме върху себе си. Смятам, че от през днешния ден имаше няколко дребни грешки с салдото начело и откъм гърба, само че не е плашещо. “

„ Просто се пробвам да намеря съвършената обиколка и настройки. Това е доста значимо, изключително тук, с грубия асфалт. Когато намериш това нещо печелиш време. Това е нещо, върху което ще се опитаме да се съсредоточим малко повече за на следващия ден “, сподели още водачът на Ред Бул.

Попитан за чувството си, че някои тимове са нараснали мощността на моторите си, Верстапен добави:

„ Не споделям, че всички към нас са го създали, само че някои го направиха. Затова тъй че не съм доста обезпокоен за разликата до първото място. “

„ Но мисля, че в квалификацията разликите ще бъдат доста дребни, което ще бъде доста хубаво. В дълготраен проект бях малко по-доволен от това. Все отново няколко дребни неща, които можем да създадем по-добре “, заключи Макс Верстапен.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР