Макс Кайзер, старши Биткойн съветник и председател на Volcany Energy

...
Макс Кайзер, старши Биткойн съветник и председател на Volcany Energy
Коментари Харесай

Биткойн може да доведе до световен мир и да сложи край на войните

Макс Кайзер, старши Биткойн консултант и ръководител на Volcany Energy и Греъм Елууд, водещ на подкаста " Orange Pill " разгледаха комплицираната динамичност сред обичайните фиатни валути, войните и трансформационния капацитет на Биткойн (BTC) за поощряване на световната естетика.

Диалогът им се организира на фона на законодателните дейности на Украйна за заледяване на банкови сметки и активи на лица, избягващи военна работа – деяние, което акцентира насилствената власт на държавните управления посредством централизирани финансови системи.

Кайзер и Елууд разгледаха деликатно ролята на фиатната валута като катализатор за удължение на световните спорове. Те настояват, че фиатните валути подхранват войните, като поддържат стопански системи, които се трансформират в цели за други страни. Те предвидиха, че замяната на фиатната валута с Биткойн може да понижи тласъка на доста страни да водят войни.

Освен това, за разлика от фиатните валути, които са податливи на държавни операции и инфлация, децентрализираният темперамент на Биткойн и криптографската сигурност оферират благонадежден щит за националната стопанска система.

Елууд означи по време на изявлението:

Интересът на централните банки към войните

Разговорът се завъртя и към гледната точка на централните банки за евентуалното преобразяване на Биткойн в преобладаваща валута. Основен аспект от активността на централните банки, изключително по време на война, включва издаването на задължения, които доста усилват приходите на банката. Ако Биткойн измести обичайните валути, тези банки ще изгубят тласъка си да отпускат заеми.

Елууд доразви този аспект, като съобщи:

Тази взаимовръзка сред войната, фиатната валута и дълга е в основата на пропагандата на Кайзер и Елууд за Биткойн като действителен метод за подсилване на международния мир.

Биткойн: Катализатор за международен мир

Освен това Кайзер и Елууд предвидиха сюжет, при който необятното разпространяване на BTC провокира смяна на парадигмата в интернационалните връзки. С стопански системи, обвързани с Биткойн, страните няма да имат тласък за експанзия и вместо това ще търсят дипломатически решения на споровете. Тази вероятност признава практическите последствия от Биткойн – бездържавна, децентрализирана валута, неподвластна на държавни интервенции и политики на централните банки.

Подчертавайки смисъла на Биткойн като световна валута, Кайзер означи:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР