Макс Кавалера и неговата банда Soulfly идват отново в София,

...
Макс Кавалера и неговата банда Soulfly идват отново в София,
Коментари Харесай

Soulfly идват отново в София с нов албум

Макс Кавалера и неговата тайфа Soulfly идват още веднъж в София, с цел да показват новия си албум. Концертът е на 6 юли от 20.00 часа в зала „ Универсиада”. В разгара на лятото ни чака следващата среща с именития бразилец и неговите музиканти, на която българските почитатели ще чуят онлайн популярните “Back to the Primitive”, „ Inner Spirit “, „ Eye for an Eye “, „ Prophecy “, “Kingdom”, “Tribe” и доста други шлагери.
Съвсем скоро се чака да излезе и най-новият студиен албум на Soulfly, който ще означи 20-та годишнина от издаването на дебюта на бандата – едноименния “Soulfy” (1998).
Името на новия албум към момента не е оповестено публично. Както самият Макс споделя стилът на албума ще бъде „ трайбъл траш “ - самобитна композиция от трайбъл и груув части с перкусии, присъщи за ранния Soulfly и бързи дет и траш метъл детайли.
„ Опитах да „ сглобя “ тези два албума и се получи ужасно. Новият Soulfly е в действителност доста трогателен и мисля, че уцелихме вярната посока. Марк Ризо направи супер откачени сола и по време на записите на целия албум издаваше странни звуци, които запазихме. Изключително съм удовлетворен и от сина ми Зайън, който записа барабаните. Стилът му на свирене ми припомня ранния Дейв Ломбардо, смесен с Bad Brains – супер енергични и леко безредни барабани, които звучат необикновено добре. Мога да кажа, че свършихме чудесна работа”, споделя Макс Кавалера.
Албумът е продуциран от небезизвестния Джош Уилбър, прочут от работата си с огромни имена като Lamb Of God, Gojira, Hatebreed и Trivium.
В поддръжка на новия албум Soulfly потеглят на огромно турне, част от което ще бъде и шоуто им в София. Гастролът ще премине през съвсем цяла Европа. Ще забележим Soulfly в състав Макс Кавалера, Зайън Кавалера (барабани), Марк Ризо (китара) и Майк Леон (бас).
Продажбата на билети започва. Първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 35 лева, а след тяхното привършване постоянната цена на билетите ще бъде 45 лева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР