Макс Холоуей чувства, че реваншът с Конър Макгрегър е неизбежен.

...
Макс Холоуей чувства, че реваншът с Конър Макгрегър е неизбежен.
Коментари Харесай

Според Холоуей, той и Макгрегър ще се бият отново някой ден

Макс Холоуей усеща, че реваншът с Конър Макгрегър е неминуем.
Холоуей и Макгрегър имат забавна история между тях. Двамата състезатели се изправиха един против различен в Октагона преди да станат големите разпознаваеми имена, познати на милиони. Макгрегър отмъкна успеха с единомислещо съдийско решение през 2013 година и продължи да побеждава, което го трансформира в първенец на две дивизии. Макс Холоуей завоюва купата в категория “перо” и към момента има правото да се назовава “крал” на категорията до 66 кг. Той ще пази златото си против Алекс Волконовски в UFC 245 на 14 декември.
View this post on Instagram
A post shared by Max Holloway (@blessedmma) on Nov 7, 2019 at 2:45pm PST
Ирландската суперзвезда ще се завърне в деяние на 18 януари против Доналд Серони. В тирада пред публицисти по време на медиен обяд Холоуей сподели, че реваншът с Макгрегър не е неосъществим.

„ Ако Конър се върне и желае да бъде това, което беше преди няколко години, когато беше най-успешния войник в света, тогава съм сигурен, че ще се сблъскаме” сподели Холоуей.

Въпреки мненията за предполагаем пердах против Конър, Макс не подценява огромната задача, която има пред себе си скоро.

“Сега най-важното нещо е Алекс. Ако опцията се показа, аз няма да се откажа от нея. Искам да бъда един от най-великите в тази ера на спорта. Докато съм жив и до момента в който се удрям, желая хората да приказват: „ О, Холоуей е един от най-великите бойци на своето време. “ Това е, което желая да върша. Първо би трябвало да победя Алекс. Не мога да подцени този човек. Виждате какво се случва, когато някой не помни за задачата пред себе си и гледа доста напред в бъдещето.” приключи първенеца. View this post on Instagram
Do it for your family, do it for yourself! Nothing in this life will be given to you, you’ve got to earn your keep! This @ufc Featherweight Title is MY keep!!! #EarnedNotGiven #ufc245

A post shared by Alexander Volkanovski (@alexvolkanovski) on Nov 10, 2019 at 10:15pm PST

Мислите ли, че ще се състои реванш от борбата на Конър и Макс, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР