Макс Ферстапен вярва, че Алекс Албън е „най-умното решение”, което

...
Макс Ферстапен вярва, че Алекс Албън е „най-умното решение”, което
Коментари Харесай

Ферстапен: Албън мой съотборник през 2020? Най-умното решение

Макс Ферстапен има вяра, че Алекс Албън е „ най-умното решение”, което може да се вземе от Ред Бул Рейсинг и да бъде непокътнат като съотборник на холандеца през сезон 2020. По-рано през годината Ред Бул прати Пиер Гасли в дъщерния си отбор – Торо Росо, и даде опция на Албън да изгрее за първия тим.

Съвсем неотдавна пък от отбора оповестиха, че англичанинът ще остане и през 2020 като съотборник на Ферстапен. „ Той е прелестно момче и мисля, че идващите 12 месеца ще бъдат като същинско влакче за него. Чувства се спокоен и гледа самоуверено напред, както тъкмо тимът желае. Върши работата си, бърз е и събира точки, тъй че може би това е най-умният избор в близко бъдеще. Не е моя работа обаче да правя оценка представянето му”, сподели Ферстапен преди Гран при на Бразилия.

От своя страна, французинът Гасли разяснява дали е отчаян от това решение. „ Като водач, постоянно искаш да бъдеш във допустимо най-бързата кола. Най-голямата лекция, която може да науча през този сезон, бе тази, че Формула 1 е повече от екипен спорт”, призна Пиер Гасли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР