Макс Джордж разтревожи феновете, след като разкри, че е бил

...
Макс Джордж разтревожи феновете, след като разкри, че е бил
Коментари Харесай

Макс Джордж остави феновете в състояние на паника, тъй като се оттегли от предстоящата си игра по „лични причини`

Макс Джордж разтревожи почитателите, откакто разкри, че е бил заставен да се отдръпна от идната си игра - единствено седмици преди този момент премиерната вечер, оставяйки шоуто в положение на безпорядък.

35-годишната певица трябваше да взе участие в театралната режисура на The Syndicate на Kay Mellor дружно с някогашната звезда на Coronation Street Брук Винсент и Саманта Джайлс от Emmerdale. Шоуто ще стартира идващия месец, само че Макс няма да бъде виждан, защото „ персонални аргументи “ значат, че той трябваше да се откаже от продукцията, оставяйки продукцията в положение на суматоха. Шоуто се режисира от дъщерята на Kay Mellor, Gaynor Faye.

В изказване Макс, който се среща с някогашната актриса от EastEnders Мейзи Смит, сподели: „ Здравейте всички. Наистина съм смутен, само че по персонални аргументи няма да вземам участие в The Syndicate. Това ще бъде ужасно шоу и ми се желае Гейнор и целият актьорски състав, целият шанс на света. Ще бъда там, с цел да ви приветствам, щом се усещам по-добре. “

Довеждайки до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР