Макс Боудън започна да преподава уроци по актьорско майсторство, следвайки

...
Макс Боудън започна да преподава уроци по актьорско майсторство, следвайки
Коментари Харесай

Отстранената звезда от EastEnders Бен Мичъл получава помощ от колегата си в сапунения сериал за „нова учителска работа“

Макс Боудън стартира да преподава уроци по актьорско майсторство, следвайки брадвата си от сапунения сериал на BBC EastEnders.

29-годишният артист изигра Бен Мичъл на Албърт Скуеър, само че изненадващо беше освободен от шефовете на сапунени сериали след пет години в ролята, в която участваше в някои огромни сюжетни линии, в това число тестването на Бен за обезчестяване през 2022 година Изпълненията на Макс му донесоха няколко награди за сапунка, само че това не беше задоволително, с цел да убеди продуцентите да продължат с него в ролята.

Последните му подиуми ще бъдат излъчени през идващите седмици, само че Макс към този момент се е преместил към идващия си план, до момента в който неговият воин се отхвърля от Уолфорд, за огромно неспокойствие на почитателите на сапунката, които се любуваха на портрета на Макс, шестият артист, който играе героя. Източници настояват, че персоналният му живот е бил в заглавията, което е затруднило шефовете да продължат с него. Вътрешен човек сподели пред The ​​Sun: „ Имаше доста звук към него от т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР