Макс Алегри настоя, че въпреки разгрома снощи, Ювентус се е

...
Макс Алегри настоя, че въпреки разгрома снощи, Ювентус се е
Коментари Харесай

Алегри: Справихме се добре през първото полувреме

Макс Алегри настоя, че макар разгрома нощес, Ювентус се е справил добре през първото полувреме на мача против Челси и би трябвало да се концентрира върху позитивите. „ Бианконерите “ към този момент се класираха за осминафиналите, като това беше само пряк конфликт за първото място за тях.

Това беше първа загуба с четири чисти гола във всички шампионати от над 17 години насам за торинци. Последната загуба на „ Старата госпожа “ с такава разлика е от Рома с 4:0 в Серия А през февруари 2004 година

„ Мисля, че първото полувреме беше положително. След почивката те продължиха пресата си, до момента в който ние бяхме прекомерно плахи при втория и третия гол. Допуснахме прекалено много корнери, а те са мощни в този съставен елемент. Имахме няколко обстановки, в които можехме да се оправим по-добре. Разочароващо е да допуснем четири гола, само че задачата беше реализирана и в този момент би трябвало да мислим за съботния мач с Аталанта “, проучва италианският експерт.

„ Отборът никога не беше неприятен през първото полувреме. След почивката загубихме самочувствие след грешките за втория и третия гол”, съобщи експертът от Ливорно.

„ Във всеки случай, ние се класирахме и в този момент можем да се съсредоточим върху идващия мач. Днес поздравих момчетата за достигането до осминафиналите на Шампионска лига. Имаме обаче ограничавания, няма по какъв начин да го отречем и ще работим върху тях, с цел да ги подобрим ", приключи Алегри.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР