Макрон представи Ботев (Пловдив) като нов член на голямото семейство

...
Макрон представи Ботев (Пловдив) като нов член на голямото семейство
Коментари Харесай

Макрон приветства Ботев в голямото семейство на италианския производител

Макрон показа Ботев (Пловдив) като нов член на огромното семейство на италианския производител. На формалната си страница от Макрон на драго сърце оповестиха, че са подписали контракт с най-стария футболен клуб в България.

Ето и цялостното известие:

Още един влиятелен български футболен клуб се причисли към фамилията на Макрон. От юни, Hero Company ще бъде новият механически спонсор на ПФК Ботев Пловдив. Като най-старият футболен клуб в страната, Ботев е един от най-следваните тимове в България, което прави това партньорство още по-важно.

Тази година ПФК Ботев Пловдив чества своя 110-годишен празник. Основан през 1912 година, той приема името Ботев в чест на българския национален воин Христо Ботев. Клубът има две национални трофеи, три купи на България, една Суперкупа на България, Балканска купа и участия в шампионатите за европейските купи.

Макрон и Ботев Пловдив към този момент работят дружно за създаването и производството на новите комплекти за мачове, които тимът ще носи през идващия сезон, в това число персонализираните фланелки във връзка 110-годишнината на клуба. Характеризирани с качеството, техниката и стилистичната иновация, присъщи за продуктите, създадени от италианската марка, фланелките ще бъдат обогатени с изискани и персонализирани графики, въодушевени от историята, традицията и знаците на клуба.

" Радваме се да стартираме това партньорство с ПФК Ботев Пловдив. " - разяснява Франческо Вентура, регионален управител на Макрон. " Важен клуб, богат на история. Път, който стартира с честването на 110 години история, което ни дава спомагателен тласък за основаване на фланелки, които най-добре показват историята и традицията на тима. Сигурни сме, че скоро ще станат обичани на почитателите, като средство за изложение на любовта си към цветовете на този клуб. "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР