Макрон представи Ботев (Пловдив) като нов член на голямото семейство

...
Макрон представи Ботев (Пловдив) като нов член на голямото семейство
Коментари Харесай

Макрон приветства Ботев в своето голямо семейство

Макрон показа Ботев (Пловдив) като нов член на огромното семейство на италианския производител. На формалната си страница от Макрон на драго сърце оповестиха, че са подписали контракт с най-стария футболен клуб в България.

Ето и цялостното известие:

Още един влиятелен български футболен клуб се причисли към фамилията на Макрон. От юни, Hero Company ще бъде новият механически спонсор на ПФК Ботев Пловдив. Като най-старият футболен клуб в страната, Ботев е един от най-следваните тимове в България, което прави това партньорство още по-важно.

Тази година ПФК Ботев Пловдив чества своя 110-годишен празник. Основан през 1912 година, той приема името Ботев в чест на българския национален воин Христо Ботев. Клубът има две национални трофеи, три купи на България, една Суперкупа на България, Балканска купа и участия в шампионатите за европейските купи.

Макрон и Ботев Пловдив към този момент работят дружно за създаването и производството на новите комплекти за мачове, които тимът ще носи през идващия сезон, в това число персонализираните фланелки във връзка 110-годишнината на клуба. Характеризирани с качеството, техниката и стилистичната иновация, присъщи за продуктите, създадени от италианската марка, фланелките ще бъдат обогатени с изискани и персонализирани графики, въодушевени от историята, традицията и знаците на клуба.

" Радваме се да стартираме това партньорство с ПФК Ботев Пловдив. " - разяснява Франческо Вентура, регионален управител на Макрон.

" Важен клуб, богат на история. Път, който стартира с честването на 110 години история, което ни дава спомагателен тласък за основаване на фланелки, които най-добре показват историята и традицията на тима. Сигурни сме, че скоро ще станат обичани на почитателите, като средство за изложение на любовта си към цветовете на този клуб. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР