Маколи Кълкин вече не е сам вкъщи“. Бившото дете-чудо на

...
Маколи Кълкин вече не е сам вкъщи“. Бившото дете-чудо на
Коментари Харесай

Чудо! Маколи Кълкин вече прилича на човек, разправя как направил сефтето на 15

Маколи Кълкин към този момент не е „ самичък у дома “. Бившото дете-чудо на Холивуд описа за „ специфичната си другарка “ и разкри пикантни детайлности към първия си път с жена, пишат светските издания.

37-годишният Кълкин беше интервюиран от колежката си Анна Фарис. На фотосите от събитието той наподобява в доста по-добра форма от времето, когато втрещяваше всички с изпитото си тяло и физиономия на пропаднал наркоман. Пред Фарис Кълкин се появи добре облечен, качил някое и друго килце и в много пригледен тип.



В изявлението звездата от „ Сам у дома “ и „ Денис Белята “ за пръв път сподели името на приятелката си – Бренда Сонг.

„ Ако кажа нещо за външния ѝ тип, ще излезе суетност. Но чуйте, ще излъжа в случай че не кажа, че, да, външният тип има значение. Но в този момент съм с една дама и тя е толкоз добра с мен и нейните качества са поразителни. Тя просто прави хубави неща, а аз изначало не знаех какво е да се отнасят добре с теб по този метод. Бешше странна, съвсем непозната концепция за мен “, споделя артистът.

„ Тя е азиатка, тъй че мога да си върша шегички за азиатци, което е ужасно “, добави той, с което изнерви малко водещата и екипа ѝ.

Интервюто съумяло да отпусне Кълкин дотолкоз, че да проговори за първия си път. „ Беше извънредно или необичайно. Да, планувано беше. Беше топло и лепкаво и си помислих: „ Боже, това е необичайно. Правя ли го вярно? “ Освен това слушахме „ Белият албум “, тъй че... Бях затворен в мислите си: Правя ли го вярно? Наистина е топло и лепкаво. Толкова доста нови миризми, какво става? Да, това бях аз, когато изгубих девствеността си на 15 “, споделя Маколи.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР